Eltüntem egy időre...

2009.11.11. 21:13

Háth most ittvagyok ismét. Lebetegedtem, szóval van időm írni... :D Szerencse a szerencsétlenségben. A nagy náthám közepette minden olyan dolgot meg tudok oldani, amire amúgy nincs időm. Eljutottam fodrászhoz, Dorka barátnőm keze alá a kozmetikába, holnap megyek tetováltatni. Szóval nem unatkozom, és mindeközben a maradék időben csak haldoklom, fekszem, alszom...
A holnapi tetováltatástól kicsit tartok, kacskaringós kis matyó minta lesz. Olyan tradi, meg minden, az egyetlen változtatás az, hogy nem annyira szines minta lesz. Az durva lett volna... Kicsit érzékeny helyen is át fog kúszni, szóval érdekes lesz. Fogok csináltatni fotókat is a Párommal. :) A másik poén az egészben az lesz, hogy a tetováló is beteg, taknyos... meg énis, szóval mind a ketten ott fogunk orrhangon dumálni, a Párom épp most mászik ki belőle. :D Móka és kacaj lesz.
Sikerült a Párocskám apukájának szerezni egy analóg gépet, tükörreflexes meg minden, vaku, objektív stb. Nagyon megörültem neki, ugyan túl sok adatot nem sikerült találnom róla, de majdcsak kiismerem. Már vettünk bele egy fekete fehér filmet is, a hétvégén biztosan elfotózom, kíváncsian várom a képeket. :)
Szombaton megyünk Budapestre a Párom barátjához szintén tetováltatni, csak most a szivem csücske fekszik tű alá, méghozzá elvileg egy teljes napra, úgyhogy biztosan nagy "fejlődés" fog bekövetkezni. Alig várom, ott is verkfotózok majd... :D Jólesz. Utána meg egy hétig mi leszünk a varas-jajjogó pár. :D Háth ilyen ez....

Most ennyi gyorsan és tömören, ha kicsit érthetetlen vagyok bocsássátok meg, de még az agyam helyén is takony van, szóval nem bírok se gondolkodni, se fogalmazni.. :)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása